Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. május 8. 14:38

Ennyibe fog kerülni itthon az új Nokia 3210

Május közepétől hazánkban is megvásárolható lesz az ikonikus modell 4G-s kiadása.

Az elmúlt hét évben a finn HMD gyakorlatilag egy licencelt márkanév égisze alatt létezett: a cég az egykor patinás Nokia brand alatt dobta piacra számtalan okostelefonját. Ugyan bár hamarosan érkeznek a HMD első saját márkás okostelefonjai, a Nokia brand sem kerül a sarokba, idén lehet számítani pár nyomógombos készülékre is.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A gyártó nemrég már elhintette, hogy tervezi az ikonikus Nokia 3210 új kiadását, amit idén fog piacra dobni. A legfrissebb közlemény nem csak megerősíti a modell visszatérését,

de már azt is tudni, hogy Magyarországon 32 ezer forintos áron kerül a boltokba valamikor május közepén, arany, kék és szürke színekben.

A cég ígérete szerint egy töltéssel napokig kitartó üzemidőt kapnak a vásárlók az 1450 mAh-s cserélhető aksival, vakus kamerával. Megerősítésre kerültek a korábban kiszivárgott információk is, miszerint 2MP-es kamerát kap a telefon, ami egy 2,4 hüvelykes, 240 x 320 pixeles IPS LCD kijelzőn jeleníti meg a tartalmakat, többek közt természetesen a Snake játékot. Lehetőség lesz két SIM-kártya használatára, és valóban támogatja majd a 4G-s csatlakozást is.

nokia3210

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról