Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. március 28. 14:45

Így nézhet ki az új Xbox Series X

Lencsevégre kaphatták a lemezmeghajtó nélküli modellt, amit eddig "Brooklin" kódnéven emlegettek a lapok.

Belsős források szivárogtathatták ki az Exputernek azokat a felvételeket, amelyeken állítólag a még be nem jelentett, meghajtó nélküli Xbox Series X konzol látható. Jó ideje hallani a pletykát, hogy a cég a konzol digitális, tehát optikai meghajtót mellőző kiadását tervezi  piacra dobni idén, amit eddig „Brooklin” kódnéven említettek a lapok.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A kissé gyenge minőségű fotókon látható hófehér gép (amennyiben tényleg az új Xbox-ról van szó) vélhetően gyorsabb Wi-Fi és Bluetooth-támogatást kap, ami mellé az alacsonyabb fogyasztás és jobb hőelvezetés járhatnak előnyként a frissített belső alkatrészeknek és új hűtőbordának köszönhetően. Egyébként dizájn tekintetében nincs nagy különbség a fekete Xbox Series X alapmodellhez képest a lemezmeghajtó elhagyását és a színt leszámítva, a fehér árnyalat pedig az olcsóbb, 299 dolláros Xbox Series S  festésére hajaz.

Az eddig hallott információk alapján idén novemberben kezdődhet meg a konzol piaci bevezetése (sőt, lehetett már hallani nyárról is), és ha a készült fotó hiteles, arról árulkodhat, hogy már a gyártási fázisban járhat az ügy. Az Exputer a múlt hónapban dobta be a lehetséges nyári megjelenést, és úgy sejti, hogy a konzol 50-100 dollárral olcsóbb lesz a 499 dolláros Xbox Series X-nél.

Via Exputer.

xboxseriesxwhite
FORRÁS: EXPUTER
a címlapról