:

Szerző: Koi Tamás

2024. március 25. 11:22

Ilyen egy Macintosh-ihlette iPad és Mac Studio dokkoló

Vannak esetek, amikor a 3D-nyomtatók avatott kezekben tényleg csodákra képesek.

Az iPad Mini és a Mac Studio házasítására eddig kevesen vállalkoztak csupán, de legalábbis semmiképpen nem olyan formában, ahogy azt a YouTube egyik legismertebb terméktervezője, Scott Yu-Jan tette.

Yu-Juan Macintosh Studio-nak nevezett kreálmánya voltaképpen egy hibrid dokkoló, ami amellett, hogy jó poén, még praktikusnak is tűnhet, leginkább az olyanok számára, akiknek mindig kevés a helyük az íróasztalon.

07:40
 

Making a Macintosh Studio

Még több videó

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A gondosan megtervezett, 3D-nyomtatóval készült házba egy iPad mini és egy Mac Studio fér el (Yu-Jan Mac Minivel is megálmodta a koncepciót), de jutott még hely egy merevlemezekkel teli fióknak vagy akár egy fejhallgató-tartónak is.

Via The Verge.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 12:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.