Szerző: Koi Tamás

2024. március 25. 11:22

Ilyen egy Macintosh-ihlette iPad és Mac Studio dokkoló

Vannak esetek, amikor a 3D-nyomtatók avatott kezekben tényleg csodákra képesek.

Az iPad Mini és a Mac Studio házasítására eddig kevesen vállalkoztak csupán, de legalábbis semmiképpen nem olyan formában, ahogy azt a YouTube egyik legismertebb terméktervezője, Scott Yu-Jan tette.

Yu-Juan Macintosh Studio-nak nevezett kreálmánya voltaképpen egy hibrid dokkoló, ami amellett, hogy jó poén, még praktikusnak is tűnhet, leginkább az olyanok számára, akiknek mindig kevés a helyük az íróasztalon.

07:40
 

Making a Macintosh Studio

Még több videó

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A gondosan megtervezett, 3D-nyomtatóval készült házba egy iPad mini és egy Mac Studio fér el (Yu-Jan Mac Minivel is megálmodta a koncepciót), de jutott még hely egy merevlemezekkel teli fióknak vagy akár egy fejhallgató-tartónak is.

Via The Verge.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról