Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. március 21. 14:48

Olcsó gyorstöltővel rukkolt elő az IKEA

A két új USB-C töltőből az egyik már hazánkban is kapható.

Az IKEA két új töltővel bővítette háztartási elektronikai termékeinek kínálatát, melyből egy már hazánkban is kapható. A legújabb gyorstöltési protokollokat támogató töltők ráadásul az árukat tekintve rendkívül megfizethetőre sikerültek a piacon elérhető többi töltő mellett. 

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A SJÖSS márkanévvel ellátott USB-C töltő kétféle változatban vásárolható: egy 30W-os és 1 portot kínáló, illetve egy 45W-os és 2 portot kínáló verzióban, nálunk egyelőre utóbbi kiadás kapható 3990 forintért. A 2 portos SJÖSS töltő esetében ha csak egy port van használatban, akkor 45W, ha mindkét port használatban van, akkor 22W kimeneti teljesítmény érhető el.

A SJÖSS töltők támogatják az összes legújabb szabványt, beleértve a Power Delivery (PD 3.0), a Quick Charge (QC4+) és a programozható tápegység (PPS) szabványt, használhatók telefonhoz, laptophoz, tablethez.

ikeatöltő

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról