:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. március 21. 14:48

Olcsó gyorstöltővel rukkolt elő az IKEA

A két új USB-C töltőből az egyik már hazánkban is kapható.

Az IKEA két új töltővel bővítette háztartási elektronikai termékeinek kínálatát, melyből egy már hazánkban is kapható. A legújabb gyorstöltési protokollokat támogató töltők ráadásul az árukat tekintve rendkívül megfizethetőre sikerültek a piacon elérhető többi töltő mellett. 

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A SJÖSS márkanévvel ellátott USB-C töltő kétféle változatban vásárolható: egy 30W-os és 1 portot kínáló, illetve egy 45W-os és 2 portot kínáló verzióban, nálunk egyelőre utóbbi kiadás kapható 3990 forintért. A 2 portos SJÖSS töltő esetében ha csak egy port van használatban, akkor 45W, ha mindkét port használatban van, akkor 22W kimeneti teljesítmény érhető el.

A SJÖSS töltők támogatják az összes legújabb szabványt, beleértve a Power Delivery (PD 3.0), a Quick Charge (QC4+) és a programozható tápegység (PPS) szabványt, használhatók telefonhoz, laptophoz, tablethez.

ikeatöltő

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 14:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.