:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. március 6. 14:35

Közeledik a fiókmegosztás korlátozása az (HBO) Maxnál

Még az idén le kell mondani a jelszavak megosztásáról.

Tavaly nyár óta tudni, hogy a Netflix példáján felbuzdulva a másik versenytárs, az egyelőre nálunk még HBO Max-ként, de a jövőben már Max-ként működő streamingszolgáltatás tulajdonosa, a Warner Bros. Discovery is kedvet kapott hasonló intézkedéshez. A cég a napokban megerősítette, hogy még az év vége előtt megkezdi a fiókmegosztás korlátozását háztartásokon kívül.

A WBD streaming vezetője, J.B. Perrette nemrég egy konferencián osztotta meg, hogy a streamingszolgáltatásban

már a következő hónapok során elkezdik bevezetni a szigorúbb rendszert, de pontos ütemtervet nem osztott meg ezzel kapcsolatban. 

Az HBO Max tavaly májusban hagyta el a Home Box Office rövidítéseként évtizedek óta használt HBO betűszót, miután elrajtolt az Egyesült Államokban a Discovery+ és az HBO Max egybegyúrásával létrejövő szolgáltatás, amely az új tartalmak mellett új díjcsomagstruktúrát is hozott magával. Nemrég történt meg az átkeresztelés az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. A második és harmadik negyedévben pedig elindul az európai bevezetés is.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az HBO Max-ot váltó Max régiónkban előreláthatóan így szintén a következő hónapokban jöhet - az egyelőre nem tisztázott, hogy a régi HBO Go ügyfeleknek és az újonnan regisztráltaknak az HBO Max indulásakor odaígért, az előfizetés "teljes időtartamáig" szóló 33%-os havidíj-kedvezmény megmarad-e az új díjcsomagok hazai bevezetésével.

Via TechRadar.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 23:12

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.