Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 28. 14:00

Ezekre az eszközökre jöhet az iOS 18 és az iPadOS 18

Az iPhone-ok széles skálájára telepíthető lesz a legújabb iOS, a legújabb modellek mellett akár az iPhone 11 telefonokra is, iPadOS terén viszont szűkülnek a lehetőségek.

Ahogy az lenni szokott, a techsajtó már idő előtt megszimatolta, hogy mely készülékekkel lehetnek kompatibilisek a legújabb iOS és iPad rendszerek. A belsős források elmondása alapján iOS 18-ra az alábbi készülékek tulajdonosai frissíthetnek: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, második és harmadik generációs iPhone SE modellek.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Az iPadOS 18 viszont többé már nem fogja támogatni az A10X Fusion chipekkel ellátott iPad modelleket (például a hatodik és hetedik generációs iPadeket), nem lesz kompatibilis többek közt az iPad Pro 10.5-tel és a 2017-ben kiadott második generációs iPad Pro 12.9 modellekkel sem.

Az alábbi készülékeken lesz lehetséges a telepítés: 2018-as és annál frissebb iPad Pro, 2019-es és annál frissebb iPad Air és iPad mini, iPadek közül pedig a 2020-as és későbbi széria darabjain.

Az Apple hivatalosan a júniusi WWDC eseményen mutatja be részletesebben a két rendszerfrissítést, amelyek szeptembertől válnak letölthetővé a készülékekre.

Via MacRumors.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról