Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 9. 14:23

Újabb futurisztikus hajszárítóval állt elő a Dyson

Lehet még hova fokozni a high-tech hajszárítást.

A Dyson ikonikus Supersonic hajszárítója 2016-os bemutatkozása óta nem változott különösebben, ezért okozott meglepetést, hogy a New York-i divathéten a gyártó bemutatott egy vadiúj modellt. A csőalakú „Supersonic r” könnyebb kialakítást kapott az újratervezett fűtőelemnek köszönhetően, így majdnem fele olyan nehéz, mint elődje, a kialakítás a hosszú órákon át dolgozó fodrászok munkáját próbálja könnyebbé tenni.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A további részletekbe nem is mennénk bele túlságosan, a hajszárító legérdekesebb újdonsága, hogy a továbbfejlesztett hajszárító mágnesesen csatlakoztatható kiegészítői (diffúzor, szórófej, fésű, stb) RFID chipeket kaptak a könnyebb csatlakoztathatóság érdekében. A szenzoroknak köszönhetően a hajszárító a csatlakoztatott kiegészítőtől függően végez beállításokat a motor fűtésén, hogy beállítsa az ideális légáramlást és hőmérsékletet. A felhasználók emellett elmenthetik a személyre szabott beállításaikat is a későbbi használathoz.

A "Supersonic r" nem meglepő módon ismét eléggé drága, 570 dollárba (kb. nettó 205 ezer forint) kerül, és a várólistára feliratkozó profi hajszobrászok juthatnak hozzá egyelőre az Egyesült Államokban.

supersonic-r

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.