Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 9. 14:23

Újabb futurisztikus hajszárítóval állt elő a Dyson

Lehet még hova fokozni a high-tech hajszárítást.

A Dyson ikonikus Supersonic hajszárítója 2016-os bemutatkozása óta nem változott különösebben, ezért okozott meglepetést, hogy a New York-i divathéten a gyártó bemutatott egy vadiúj modellt. A csőalakú „Supersonic r” könnyebb kialakítást kapott az újratervezett fűtőelemnek köszönhetően, így majdnem fele olyan nehéz, mint elődje, a kialakítás a hosszú órákon át dolgozó fodrászok munkáját próbálja könnyebbé tenni.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A további részletekbe nem is mennénk bele túlságosan, a hajszárító legérdekesebb újdonsága, hogy a továbbfejlesztett hajszárító mágnesesen csatlakoztatható kiegészítői (diffúzor, szórófej, fésű, stb) RFID chipeket kaptak a könnyebb csatlakoztathatóság érdekében. A szenzoroknak köszönhetően a hajszárító a csatlakoztatott kiegészítőtől függően végez beállításokat a motor fűtésén, hogy beállítsa az ideális légáramlást és hőmérsékletet. A felhasználók emellett elmenthetik a személyre szabott beállításaikat is a későbbi használathoz.

A "Supersonic r" nem meglepő módon ismét eléggé drága, 570 dollárba (kb. nettó 205 ezer forint) kerül, és a várólistára feliratkozó profi hajszobrászok juthatnak hozzá egyelőre az Egyesült Államokban.

supersonic-r

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról