:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 9. 14:23

Újabb futurisztikus hajszárítóval állt elő a Dyson

Lehet még hova fokozni a high-tech hajszárítást.

A Dyson ikonikus Supersonic hajszárítója 2016-os bemutatkozása óta nem változott különösebben, ezért okozott meglepetést, hogy a New York-i divathéten a gyártó bemutatott egy vadiúj modellt. A csőalakú „Supersonic r” könnyebb kialakítást kapott az újratervezett fűtőelemnek köszönhetően, így majdnem fele olyan nehéz, mint elődje, a kialakítás a hosszú órákon át dolgozó fodrászok munkáját próbálja könnyebbé tenni.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A további részletekbe nem is mennénk bele túlságosan, a hajszárító legérdekesebb újdonsága, hogy a továbbfejlesztett hajszárító mágnesesen csatlakoztatható kiegészítői (diffúzor, szórófej, fésű, stb) RFID chipeket kaptak a könnyebb csatlakoztathatóság érdekében. A szenzoroknak köszönhetően a hajszárító a csatlakoztatott kiegészítőtől függően végez beállításokat a motor fűtésén, hogy beállítsa az ideális légáramlást és hőmérsékletet. A felhasználók emellett elmenthetik a személyre szabott beállításaikat is a későbbi használathoz.

A "Supersonic r" nem meglepő módon ismét eléggé drága, 570 dollárba (kb. nettó 205 ezer forint) kerül, és a várólistára feliratkozó profi hajszobrászok juthatnak hozzá egyelőre az Egyesült Államokban.

supersonic-r

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 03:24

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.