Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 7. 14:46

Már az androidos Google Térkép is mutatja az időjárást

Eddig csak iOS-en volt elérhető a funkció, ami a hőmérséklet mellett az AQI adatokat jelzi.

Az iOS-app után a Google Térkép androidos verziója is egy új dobozzal bővült, ami az eddig látott információkon túl az időjárással és a légminőség-index-szel (AQI) kapcsolatos adatokat mutatja, amennyiben a felhasználó a térkép réteget böngészi.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Az új téglalap formájú mező a bal felső sarokban található keresősáv alatt helyezkedik el az app frissítése után, ide kerülnek az esőt, a hót, a villámlás jelző ikonok is. Az ablakra bökve egy bővített ablak ugrik elő, ahol már pontosabb előrejelzéseket láthatunk a következő 12 órára, a várható napi minimum és maximum hőmérséklettel. A funkció a Térkép 11.113.x-es verziójától látható, így érdemes frissíteni az alkalmazást.

weather

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.