:

Szerző: Koi Tamás

2024. február 6. 14:38

Meg is van a Vision Pro legidegesítőbb problémája

Pár napja került forgalomba az Egyesült Államokban az Apple első AR/VR headsetje, a Vision Pro, melynek szoftvere értelemszerűen messze van még a kiforrott állapottól.

Mi az első dolog, amit egy újdonsült Vision Pro headset tulajnak el kell végeznie, miután használatba vette a 3500 dolláros kütyüt? Nyilván azonnal kimenni vele az utcára hogy mindenki lássa menyire extrém menő (vagy nem) egy ilyen eszközzel a levegőben hadonászva sétálgatni - de van egy ennél is fontosabb momentum:

Az eszköz jelkódját alaposan észbe (vagy ha nem megy, máshová) vésni.

visionpro_user

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A Bloomberg tudósítása szerint legalábbis ha valaki elfelejti a Vision Pro jelkódját, annak csak és kizárólag egy Apple Store-ban tudják helyreállítani a készülékét vagy ha éppen nincs a közelben szaküzlet, akkor el kell küldeni a headsetet a legközelebbi szervizbe futárral.

A hibás jelkódokkal való próbálkozás mindenesetre egy idő után meglehetősen időrablónak tűnhet, mivel a Vision Pro szoftvere több hibás próbálkozás után letilt és csak később engedi újra próbálkozni a viselőt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 09:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.