Szerző: Koi Tamás

2024. február 6. 14:38

Meg is van a Vision Pro legidegesítőbb problémája

Pár napja került forgalomba az Egyesült Államokban az Apple első AR/VR headsetje, a Vision Pro, melynek szoftvere értelemszerűen messze van még a kiforrott állapottól.

Mi az első dolog, amit egy újdonsült Vision Pro headset tulajnak el kell végeznie, miután használatba vette a 3500 dolláros kütyüt? Nyilván azonnal kimenni vele az utcára hogy mindenki lássa menyire extrém menő (vagy nem) egy ilyen eszközzel a levegőben hadonászva sétálgatni - de van egy ennél is fontosabb momentum:

Az eszköz jelkódját alaposan észbe (vagy ha nem megy, máshová) vésni.

visionpro_user

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A Bloomberg tudósítása szerint legalábbis ha valaki elfelejti a Vision Pro jelkódját, annak csak és kizárólag egy Apple Store-ban tudják helyreállítani a készülékét vagy ha éppen nincs a közelben szaküzlet, akkor el kell küldeni a headsetet a legközelebbi szervizbe futárral.

A hibás jelkódokkal való próbálkozás mindenesetre egy idő után meglehetősen időrablónak tűnhet, mivel a Vision Pro szoftvere több hibás próbálkozás után letilt és csak később engedi újra próbálkozni a viselőt.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.