:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 2. 14:21

Pletyka: az iPad minit válthatja az Apple foldable eszköze

Úgy tűnik, egy nagyobb eszközzel rukkolhatnak elő a cupertinóiak.

Még távolibbnak tűnik az első foldable Apple-termék megjelenése, a legutóbbi találgatások alapján 2026-ban kerülhet piacra az összecsukható iPad. Igen, iPad: a pletykák fókusza a hajtogatható iPhone után már egy táblagépről szól, ráadásul jóval későbbi időpontot említ az eddigi 2024 helyett.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A The Elec előrejelzése szerint az Apple valamikor 2026-2027 körül tervezi egy 7-8 hüvelykes, összecsukható iPad megjelenését. Az iPad mini aktuális generációja 8,3 hüvelykes kijelzővel van felszerelve, és a sejtések szerint ezt a modellt válthatja le az első foldable készülék. A méreteket tekintve azonban szóba jöhet egy iPhone is, már csak abból kiindulva, hogy az iPhone 15 Pro egy 6,7 hüvelykes képernyőt kapott, és a foldable változat megtarthatja az alvázméretet egy nagyobb kijelző mellett.

Az elemzők szerint 2027-ben az iPhone egy lényegesebb újratervezésen eshet át, de részleteket nem tudni. Mivel az Elec megbízható forrásokkal rendelkezik az ellátási láncból, és az értesülései általában pontosan,  de ez az előrejelzéseire kevésbé igaz, ezért ezeket a pletykákat érdemes fenntartással kezelni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 28. 22:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.