Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 2. 14:21

Pletyka: az iPad minit válthatja az Apple foldable eszköze

Úgy tűnik, egy nagyobb eszközzel rukkolhatnak elő a cupertinóiak.

Még távolibbnak tűnik az első foldable Apple-termék megjelenése, a legutóbbi találgatások alapján 2026-ban kerülhet piacra az összecsukható iPad. Igen, iPad: a pletykák fókusza a hajtogatható iPhone után már egy táblagépről szól, ráadásul jóval későbbi időpontot említ az eddigi 2024 helyett.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A The Elec előrejelzése szerint az Apple valamikor 2026-2027 körül tervezi egy 7-8 hüvelykes, összecsukható iPad megjelenését. Az iPad mini aktuális generációja 8,3 hüvelykes kijelzővel van felszerelve, és a sejtések szerint ezt a modellt válthatja le az első foldable készülék. A méreteket tekintve azonban szóba jöhet egy iPhone is, már csak abból kiindulva, hogy az iPhone 15 Pro egy 6,7 hüvelykes képernyőt kapott, és a foldable változat megtarthatja az alvázméretet egy nagyobb kijelző mellett.

Az elemzők szerint 2027-ben az iPhone egy lényegesebb újratervezésen eshet át, de részleteket nem tudni. Mivel az Elec megbízható forrásokkal rendelkezik az ellátási láncból, és az értesülései általában pontosan,  de ez az előrejelzéseire kevésbé igaz, ezért ezeket a pletykákat érdemes fenntartással kezelni.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról