Szerző: Dömös Zsuzsanna

2024. február 2. 14:21

Pletyka: az iPad minit válthatja az Apple foldable eszköze

Úgy tűnik, egy nagyobb eszközzel rukkolhatnak elő a cupertinóiak.

Még távolibbnak tűnik az első foldable Apple-termék megjelenése, a legutóbbi találgatások alapján 2026-ban kerülhet piacra az összecsukható iPad. Igen, iPad: a pletykák fókusza a hajtogatható iPhone után már egy táblagépről szól, ráadásul jóval későbbi időpontot említ az eddigi 2024 helyett.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A The Elec előrejelzése szerint az Apple valamikor 2026-2027 körül tervezi egy 7-8 hüvelykes, összecsukható iPad megjelenését. Az iPad mini aktuális generációja 8,3 hüvelykes kijelzővel van felszerelve, és a sejtések szerint ezt a modellt válthatja le az első foldable készülék. A méreteket tekintve azonban szóba jöhet egy iPhone is, már csak abból kiindulva, hogy az iPhone 15 Pro egy 6,7 hüvelykes képernyőt kapott, és a foldable változat megtarthatja az alvázméretet egy nagyobb kijelző mellett.

Az elemzők szerint 2027-ben az iPhone egy lényegesebb újratervezésen eshet át, de részleteket nem tudni. Mivel az Elec megbízható forrásokkal rendelkezik az ellátási láncból, és az értesülései általában pontosan,  de ez az előrejelzéseire kevésbé igaz, ezért ezeket a pletykákat érdemes fenntartással kezelni.

a címlapról