:

Szerző: Koi Tamás

2024. január 24. 14:00

Már a Samsung egyes szórakoztatóelektronikai termékei is barkácsolhatók házilag

Okostelefonok és tabletek után egyes otthoni szórakoztatóelektronikai eszközökre is kiterjesztette otthoni javítási programját a Samsung.

A Samsung érezhetően lát kompetitív előnyt a terméktámogatás új, mostanában kibontakozó válfajában, az otthoni javításban, vagyis amikor a felhasználó saját maga, akár otthoni körülmények között javíthat meg bizonyos kütyüket. Legalábbis erre utal, hogy a cég most egyes otthoni szórakoztatóelektronikai termékekre is kiterjesztette a programot.

A koreaiak házibarkács-programja 2022-ben indult, az otthoni javítás lehetősége azonban eleinte kizárólag okostelefonokra korlátozódott, ám azok közül egyre több típusra.

tv_repair

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A program tavaly indult el Európában, decemberben pedig Magyarországon is, mostantól pedig már nem csak okostelefonok és tabletek, hanem egyes, kurrens televíziók, monitorok, hangprojektorok és a Freestyle projektor második generációja is bekerült az otthon javítható készülékek közé.

A Samsung szerint a javításokhoz legtöbb esetben elegendő egy keresztfejű csavarhúzó, ugyanakkor továbbra is ajánlott hozzá némi szakértelem, vagyis előképzettség vagy kitűnő műszaki/technikai érzék nélkül továbbra is érdemes inkább szakszervizre bízni a javítást.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 4. 14:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.