:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. november 23. 11:30

Már úgy is lehet jelentkezni a Google Meeten, mint a suliban

A videókonf-app jelentkezés funkciója gombon túl kézemeléssel is aktiválhatóvá vált.

A Google Workspace üzleti és oktatási felhasználói számára is elérhetővé vált a Google Meet videókonferencia-szolgáltatás legújabb újítása, méghozzá a gesztusvezérlés. A felhasználók a frissítésnek köszönhetően egyszerűen a kezük felemelésével jelezhetik a meeting moderátorának, hogy mondanivalójuk van, nem kell megnyomni a szándékot jelző, eddig megoldásként kínált „kézemelés” gombot.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A funkció lényegében ugyanazt a célt szolgálja, mint az eddig bevált gomb, csak természetesebb módon. A funkció alapértelmezetten nem működik, engedélyezéséhez a Google Meet beállításai közt a reakciókra vonatkozó szekció alatt kell bekapcsolni a kézfeltartásra vonatkozó kapcsolót.

Hogy a kamera be legyen kapcsolva, és a résztvevő a kezét jól láthatóan, a testétől és arcától elkülönülten tartsa, magától értetődő, de azért a keresőcég leszögezi, hogy így fog működni a dolog.

meet

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 10:57

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.