Szerző: Koi Tamás

2023. november 16. 12:41

Így működik egy mobilfelújító-értékesítő nagyüzem

A használt, felújított mobilok piaca hatalmas üzlet manapság, hogy mennyire hatalmas, arról az unalmas számok mellett most egy valamelyest szórakoztatóbb műfaj árulkodik.

A bukaresti székhelyű Flip a régió egyik legnagyobb, mobilok adás-vételével és felújításával professzionális szinten foglalkozó vállalata, mely hazánkban a Rejoy néven indította el szolgáltatását tavaly. Azóta a használt mobilokra töretlenül nő a kereslet, már a Telekom is felvett felújított készülékeket a kínálatba, aki pedig kételkedne benne, mennyire jó üzlet is ez, annak érdemes megnéznie Magyarósi Csabi videóját, aki a napokban ellátogatott a cég főhadiszállására.

23:23
 

Most meg KITÖRÖTT a repülöm FUTÓMŰVE - de végül kiderült, hogy lesz ÚJ iPhone a RÉGIBŐL!

Még több videó

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

A videón nagyon jól nyomon követhető a teljes értékesítési-munkafolyamat onnan kezdve, hogy egy eladó beküldi a használt mobilját a céghez, azt azonosítják, validálják felmérik az állapotát csomagolják, befotózzák, felteszik a webshopba stb.

A jelenlegi rendszerben a Flipnél naponta 600-800 használt készülék bevizsgálására képesek, ami azért meglehetősen masszív mennyiség, bár ezek nem egy piacon, hanem Magyarország mellett Romániában, Bulgáriában és Görögországban kerülnek be a nagy használtmobil-körforgásba.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.