:

Szerző: Koi Tamás

2023. november 10. 12:08

Nagyon péntek van az OTP netbankjának és mobilbankjának

Nem tervezett leállással szembesülhettek a legnagyobb magyar kereskedelmi bank ügyfelei pénteken a reggeli óráktól.

Péntek délelőtt országos leállás sújtotta a legnagyobb magyarországi kereskedelmi bank, az OTP ügyfeleit, akik a reggeli óráktól kezdődően nem tudnak belépni az internetes és mobilos felületekre. A szituáció dél körül valamelyest javult, a mobilos felületre ugyan a HWSW saját tapasztalatai alapján esetenként be lehetett már jelentkezni, de a funkciók egy része továbbra sem működik.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az "új internetbankot és mobilbankot" érintő technikai hiba hátteréről az OTP egyelőre nem tett közzé semmilyen részletes információt azon kívül, hogy a különböző közösségi felületeken jelezte, hogy mindent megtesznek a szakemberek a probléma elhárításának érdekében.

A felhasználói visszajelzések alapján a bankkártyás műveletek, így a bankkártyás fizetés és az ATM-használat zavartalanul működik.

Frissítés: A szolgáltatás péntek kora délutántól újra problémamentesen használható.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 11:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.