Szerző: Koi Tamás

2023. október 3. 13:59

Két márkanéven is árulja majd ugyanazt a hajtogatható mobilt az Oppo

Ugyanazt a hajlítható kijelzős okostelefont két márkanév alatt is piacra kívánja dobni a BBK Electronics-hoz tartozó Oppo, mely többek közt a OnePlus márkájú készülékeket is gyártja és forgalmazza.

Megerősítette az OnePlus azokat a korábbi pletykákat, melyek szerint az Oppóhoz tartozó okostelefon-márka első hajlítható kijelzős okostelefonja valójában egy átmárkázott Oppo készülék lesz. 

A The Verge-hez eljuttatott közlemény szerint az Oppo termékstratégiáért felelős vezetője kezdettől fogva arra utasította az érintett termékfejlesztési részlegeket, hogy dolgozzanak össze, az így létrejött két készülék azonban a tervek szerint nem kerülne párhuzamosan piacra ugyanabban a régióban.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Hogy melyik márka új hajlítható kijelzős modellje hol lesz pontosan kapható, azt nem részletezte a gyártó, a pletykák szerint ugyanakkor az OnePlus Open jöhet majd a nemzetközi piacokra, míg testvérmodellje, az Oppo Find N3 kizárólag a gyártó anyaországában, Kínában kerül a boltokba.

Az új generációs hajlítható kijelzős mobilok elsősorban a strapabíróbb és fejlettebb zsanérmechanikára helyezik a hangsúlyt - nem lesz ez másként az új Oppo/OnePlus típusok esetében sem. Az Oppo szerint a Find N3 zsanérja 37%-kal lesz erősebb, mint az elődmodell N2-é (hogy pontosan milyen metrika alapján, az nem világos), miközben 31-gyel kevesebb komponenst tartalmaz, ami vélhetően csökkenti a potenciális meghibásodási lehetőséget is.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról