Szerző: Koi Tamás

2023. október 3. 13:59

Két márkanéven is árulja majd ugyanazt a hajtogatható mobilt az Oppo

Ugyanazt a hajlítható kijelzős okostelefont két márkanév alatt is piacra kívánja dobni a BBK Electronics-hoz tartozó Oppo, mely többek közt a OnePlus márkájú készülékeket is gyártja és forgalmazza.

Megerősítette az OnePlus azokat a korábbi pletykákat, melyek szerint az Oppóhoz tartozó okostelefon-márka első hajlítható kijelzős okostelefonja valójában egy átmárkázott Oppo készülék lesz. 

A The Verge-hez eljuttatott közlemény szerint az Oppo termékstratégiáért felelős vezetője kezdettől fogva arra utasította az érintett termékfejlesztési részlegeket, hogy dolgozzanak össze, az így létrejött két készülék azonban a tervek szerint nem kerülne párhuzamosan piacra ugyanabban a régióban.

Nálatok lakik-e rezsidémon?

Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Nálatok lakik-e rezsidémon? Az okosotthon-rendszerek ma már nem számítanak úri huncutságnak. Itt a friss weekly adás!

Hogy melyik márka új hajlítható kijelzős modellje hol lesz pontosan kapható, azt nem részletezte a gyártó, a pletykák szerint ugyanakkor az OnePlus Open jöhet majd a nemzetközi piacokra, míg testvérmodellje, az Oppo Find N3 kizárólag a gyártó anyaországában, Kínában kerül a boltokba.

Az új generációs hajlítható kijelzős mobilok elsősorban a strapabíróbb és fejlettebb zsanérmechanikára helyezik a hangsúlyt - nem lesz ez másként az új Oppo/OnePlus típusok esetében sem. Az Oppo szerint a Find N3 zsanérja 37%-kal lesz erősebb, mint az elődmodell N2-é (hogy pontosan milyen metrika alapján, az nem világos), miközben 31-gyel kevesebb komponenst tartalmaz, ami vélhetően csökkenti a potenciális meghibásodási lehetőséget is.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.