Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. szeptember 7. 14:15

Késik az Android 14 stabil kiadása

A Google Pixel 8 mobil bemutatójával együtt kezdődhet meg az új rendszer stabil kiadásának közzététele.

Az eredeti tervek szerint szeptember ötödikén tette volna közzé a Google az Android 14 forráskódját (bár ezt hivatalosan nem kommunikálta a cég), de az OEM-ek elmondása szerint a keresőcég halasztani kényszerült az új rendszer bevezetését, ezért a kód csak a következő hónapokban válik elérhetővé, innentől kezdve juthat el a frissítés a végfelhasználókhoz is.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Az értesülések szerint az Android 14 stabil kiadása végül a Pixel 8 okostelefon bemutatójának napján, október negyedikén jelenhet meg. Ha a cég valóban így tesz, első alkalommal esik közös napra az operációs rendszer új kiadása, illetve a legújabb Google-okostelefon bemutatója.

A szeptemberi megjelenéssel számolva már több gyártó is bejelentette, mikor lehet frissíteni saját készülékeiket, a OnePlus az Oxygen OS 14 megjelenését szeptember 25-re datálta, de elképzelhető, hogy az Android 14 kiadásának csúszása miatt a többi rendszerkiadás esetében is csúszás várható.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.