Szerző: Koi Tamás

2023. augusztus 25. 10:31

Kinyírja a kikönnyített Messengert a Meta

Tovább kell lépniük azoknak az androidos felhasználóknak, akik korábban készülékükre telepítették a Messenger chatplatform lecsupaszított, "Lite" változatát.

Teljesen felszámolja a Messenger platformhoz fejlesztett, lecsupaszított applikációt a Meta, így a meglévő felhasználóknak a nagy többség által használt Messenger app, netán a Facebook Lite alkalmazás maradhat majd a platformon keresztüli szöveges üzenetek küldésére és fogadására - erősítette meg a vállalat a hét közepén.

messenger_lite

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A 2016-ban bevezetett Messenger Lite megszűnéséről a Meta a hét végétől kezdődően kezdte el tájékoztatni az érintetteket, akiknek szeptember 18-ig van még lehetőségük a bizonyos funkciókat nélkülöző, elsősorban belépőszintű androidos készülékekhez, illetve a lassú hálózati kapcsolatokhoz fejlesztett app használatára. A Messenger Lite már most sem érhető el a Play Store-ban az újonnan érkezők számára, a meglévő felhasználók ugyanakkor a fenti dátumig még tovább használhatják.

Egy hónapon belül ez a második, a Messenger platformot érintő számottevő változás a Meta-nál: a cég augusztus elején jelentette be, hogy szeptember végétől megszűnik a Messengerben az SMS-ek kezelésének lehetősége.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.