Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. augusztus 21. 14:37

Színes USB-C kábelekkel jöhet az új iPhone

A kiszivárgott kép egyben az iPhone 15 lehetséges választható színeiről is árulkodik.

Egy Ázsiából származó pletyka szerint az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus USB-C kábelei többféle árnyalatban, az eszközhőz illő színben kerülhetnek forgalomba - írja az AppleInsider. Az információt és képet Majin Bu szivárogtató osztotta meg a Twitteren a hétvégén, de a kínai közösségi médiában keringő pletyka forrását nem tudta ellenőrizni, állítólag egy prototípus-gyűjtő készítette a felvételt a kábelek tervezési tesztje során.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A fekete változat kivételével a kábelek két végén fényes fehér műanyagborítás látható, a másik négy verzió pasztelles narancsba hajló rózsaszín, sárga, kék és lila festéseket sejtet. Egy februári pletyka korábban arról szólt, hogy az iPhone 15 kék és rózsaszín változatban lesz elérhető, de egyelőre nem tudni a teljes színválasztékot. Jelenleg az összes iPhone-hoz egy fehér gumiborítással ellátott fehér kábel tartozik, ami független a választott eszköz színétől.

Az Apple fokozatosan tér át a fonott kábelek használatára, már az összes ‌MagSafe‌ 3 támogatással rendelkező MacBook Air és MacBook Pro modellhez színben illő fonott kábel tartozik, így az ‌iPhone‌ esetében is logikusnak tűnne a döntés.

iphone_kábelek

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

9

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.