:

Szerző: Koi Tamás

2023. augusztus 8. 13:15

A Samsung javára dőlt el a nagy hajtogatós-bajnokság

A hajlítható kijelzős okostelefonok mechanikája kapcsán a gyártók a kezdetektől fogva leígérték a csillagokat az égből, mostanra viszont már tényleg egész jó zsanérokat csinálnak a gyártók, legalábbis ezt példázza egy jelenleg is futó stresszteszt.

Idestova egy hete hajtogatnak ki-be kamerák előtt egy-egy okostelefont egy YouTube-csatorna tulajdonosa és néhány önkéntes, hogy kiderüljön, a legújabb generációs hajlítható kijelzős készülékek mennyire bizonyulnak strapabírónak.

00:00
 

Samsung Z Flip 5 vs Motorola Razr 40 Plus (Ultra) - The Great Folding Test vol. II

Még több videó

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A teszt augusztus 2-án indult, az egyik résztvevő, a Motorola Razr 40 Plus Ultra a 126266 meghajlásnál végleg meghajolt és kapitulált, míg a Samsung Galaxy Z Flip 5 a poszt írásakor is láthatóan jó egészségnek örvend több mint 330 ezer ki-be hajtogatás után.

A gyártó egyébként egyik esetben sem adott meg adatot arról, hogy a készülékek zsanérjának hány ciklust is kéne kibírnia, a Galaxy Z Flip 5 elődjének számító Galaxy Z Flip 4-nél négyéves problémamentes üzemet ígért a gyártó - ezt a mostani stresszteszt alighanem már jócskán túlteljesíti, 330 ezer nyitás-csukás legalábbis egy napra levetítve az év minden egyes napján több mint 920 hajtogatásnak felel meg.

Via The Verge.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 17:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.