Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. július 31. 10:00

Streamingszolgáltatást indít a NASA

Az űrügynökség komoly erőforrásokat fordít digitális jelenléte fejlesztésére, honlapja és alkalmazásai mellett a NASA+ streamingplatformját is idén tervezi elindítani.

Az amerikai Nemzeti Repülési és Űrhajózási Hivatal (NASA) az év későbbi részében tervezi útnak indítani NASA+ szolgáltatását, ami egy reklámmentes, ingyenes streaming szolgáltatás lesz. A platform exkluzív, máshol nem megtekinthető tartalmakat kínál a nézőknek, többek közt dokumentumfilmeket, sorozatokat, élő közvetítéseket, amelyekkel az ügynökség amellett, hogy erősít digitális jelenlétén, újabb módokat kap tevékenysége és felfedezései bemutatására.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A NASA+ az iOS-es és androidos NASA alkalmazásokon, illetve a Roku, az Apple TV és Fire TV médialejátszóin, valamint a NASA új weboldalán keresztül lesz elérhető, ahol az aktuális küldetésekkel és kutatásokkal kapcsolatos plusz információk és frissítések is olvashatók lesznek.

A NASA jelenleg a nap 24 órájában, weboldalon és YouTube-on elérhető NASA TV-t használja a videótartalmakhoz és streamekhez, de a saját új platformmal egy dedikált teret hoz létre ahhoz, hogy a nézők egy felületen, egyszerűbben fogyaszthassák az exkluzív tartalmakat.

00:59
 

Introducing NASA's On-Demand Streaming Service, NASA+ (Official Trailer)

Még több videó

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról