Szerző: Koi Tamás

2023. június 8. 10:03

Összebútorozott a Telekom és a DT-ITS

Fenntarthatósági szempontok és a "szinergiák hatékonyabb kihasználása" miatt költöztek össze a Deutsche Telekom érdekeltségei a Népliget mellett.

Sok jó (szak)ember kis helyen is elfér, nagy helyen meg aztán pláne, akkor meg aztán kiváltképpen, ha úgyis vannak bizonyos átfedések a tevékenységükben és tulajdonosi szerkezetükben: a DT-ITS ma jelentette be, hogy mind a háromezer munkatársával május 30-ával beköltözött a Magyar Telekom által bérelt népligeti irodakomplexumba.

Promptolsz-e már padawan?

Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Promptolsz-e már padawan? Januári, juniorokkal foglalkozó adásunk a téma felsőoktatási aspektusait nem érintette. Ezen most változtatunk.

Ezzel a Magyar Telekom Nyrt. és a nemrég T-Systemsből átavanzsált Telekom Rendszerintegráció Zrt. mellett a Deutsche Telekom tulajdonában lévő cég is bekerült a nagy hazai magenta-ernyő alá, legalábbis ami az irodák elhelyezkedését illeti. A témában kiadott közlemény szerint a WING Zrt. által remek időzítéssel, éppen a koronavírus-járvány kitörése előtt átadott 105 ezer négyzetméter alapterületű komplexumának két szintjén kapnak helyet a DT-ITS szakemberei.

A DT-ITS Budapest mellett Debrecenben, Pécsett és Szegeden is üzemeltet irodákat, melyekben a cég weboldalának tanúsága szerint körülbelül annyian dolgoznak, mint a fővárosban összesen.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

MÁLNÁS

6

Tőzsdére megy a Raspberry Pi

2024. május 16. 14:00

Az elmúlt évek meghatározó áramköri lapkáit készítő technológiai cég papírjaival is lehet majd kereskedni a brit tőzsdén.