Szerző: Koi Tamás

2023. június 7. 12:06

Hajtogatós nyarat kíván a Samsung

A megszokottnál kicsit korábbra, egyben szokatlan helyszínre invitálja a sajtót és más érdeklődőket idén július végén a Samsung.

Itt a nyár, aminek éppúgy kötelező tartozéka a Samsung termékbejelentő Unpacked-eseménye, mint az ősznek az új iPhone-ok leleplezése vagy éppen a hálaadásnak a Black Friday. A dél-koreai multi jó előre értesítette a nemzetközi sajtót, hogy július végére ne szervezzen senki szabadságot, hiszen - a megszokottnál pár héttel korábban - jön a 2023-as Unpacked.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Amin hogy, hogy nem a cég új hajtogatható kijelzős okostelefonjairól rántják majd le a leplet, melyek vélhetően Z Flip 5 és Z Fold 5 néven kerülnek a boltokba, ami egyben azt is jelzi, hogy a Samsung már jó ideje próbálja lenyomni az iparág torkán a foldable koncepciót, gyakorlatilag komolyan vehető versenytárs nélkül.

Az idei Unpacked további érdekessége, hogy a 2010 óta megtartott rendezvény 2023-ban először látogat a dél-koreai multi anyaországába, illetve annak fővárosába, Szöulba, mivel az

innovatív környezetével és dinamikus kultúrájával jelentős szerepet tölt be a globális trendek alakításában, egyszersmind tükrözi a Samsung erős elkötelezettségét a foldable kategória felé.

Hogy Szöulnak mégis mi köze a Samsung bármiféle elköteleződéséhez (leszámítva a politikai kenőpénzek korábbi osztogatását), az nem teljesen világos, remélhetőleg július végére a gyártó az okostelefonjaival együtt mindenki szemét kinyitja majd.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról