Szerző: Koi Tamás

2023. június 5. 12:38

AWS-iroda nyílt Budapesten

Megnyitotta budapesti irodáját az Amazon felhőszolgáltatás-üzletága, az Amazon Web Services. A cél bevallottan az AWS-re történő átállás ösztönzése és a lokális támogatás - cégmérettől és szektortól függetlenül.

Irodát nyitott a magyar fővárosban a világ vezető felhőszolgáltatója, az Amazon Web Services (AWS), mely az utóbbi néhány évben az anyaországból kilépve egyre nagyobb hangsúlyt fektet más régiókkal együtt az európai terjeszkedésre.

A mostani bővítés a vállalat hétfői közleménye szerint közvetlen folyománya annak, hogy a cég 2020-ban létrehozta budapesti kiszolgáló bázisát, mely hozzákapcsolta Magyarországot az AWS globális infrastruktúra-hálózatához.

02:45
 

AWS Office Opens in Budapest | Amazon Web Services

Még több videó

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A magyarországi ügyfelek az AWS rendszerét a mobilos, webes és közösségi alkalmazásoktól kezdve a fejlesztési és tesztkörnyezeteken át a mesterséges intelligenciához (AI), a gépi tanuláshoz (ML), a Big Data elemzéshez, valamint a dolgok internetéhez (IoT) kapcsolódva, továbbá a vállalati üzleti alkalmazások, és a kritikus fontosságú számítási feladatok futtatásához használják.

Az AWS szolgáltatásait igénybe vevők között sok más magyarországi nagyvállalat, illetve vállalkozás mellett megtalálható az Arcanum, a Colossyan, az Euronics Magyarország, az ingatlan.com, a Lensa, a Magyar BankHolding, a Proofminder, a Puraset, a Raiffeisen Bank International, a Recart, a SEON Technologies és a Shapr3D is.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.