Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. június 1. 14:51

Bluetooth hangszórókat villantott az Orange Amps

A legendás gitárerősítőiről ismert márka új piacra merészkedett.

A gitárerősítőiről ismert brit Orange belép a Bluetooth hangszórók piacára, rögtön egy duóval, a Box és a Box-L modellekkel. Míg előbbi egy akkumulátorral működő hordozható modell, az utóbbi inkább otthoni zenehallgatásra szánt vezetékes eszköz. Természetesen mindkettő az ikonikus márka szín- és formavilágát követi, és a 300-350 dolláros árkategóriában kínálnak tisztességesnek tűnő sztereóhangzást Bluetooth 5.0 támogatással. Nincs viszont lehetőség USB-n keresztüli töltésre, ami kicsit lelombozónak tűnhet.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

A kisebb, 11 x 6,9 x 6,7 hüvelykes Orange Box  6,6 kilogrammot nyom, a jellegzetes narancs mellett fekete színben is választható, 299 dolláros áron, és három óra töltés után a 2600 milliamperórás telep 15 óránál több zenehallgatási időt ígér. A vezetékes, már 345 dolláros Box-L nagyobb, 13,8 x 7,9 x 7,9 hüvelykes, és valamivel erősebb hangzást ígér az 5 hüvelykes mélynyomóval. Mindkét modell 50 W RMS kimenettel rendelkezik és 35 Hz - 20 kHz frekvencia tartományt támogat, így a basszushangzás is kielégítő lehet.

Mindkét eszköz az Orange hivatalos weboldaláról és az Amazon webáruházából rendelhető, a pontos specifikációk szintén a cég hivatalos honlapján olvashatók.

orange

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

7

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.