Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. június 1. 14:51

Bluetooth hangszórókat villantott az Orange Amps

A legendás gitárerősítőiről ismert márka új piacra merészkedett.

A gitárerősítőiről ismert brit Orange belép a Bluetooth hangszórók piacára, rögtön egy duóval, a Box és a Box-L modellekkel. Míg előbbi egy akkumulátorral működő hordozható modell, az utóbbi inkább otthoni zenehallgatásra szánt vezetékes eszköz. Természetesen mindkettő az ikonikus márka szín- és formavilágát követi, és a 300-350 dolláros árkategóriában kínálnak tisztességesnek tűnő sztereóhangzást Bluetooth 5.0 támogatással. Nincs viszont lehetőség USB-n keresztüli töltésre, ami kicsit lelombozónak tűnhet.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A kisebb, 11 x 6,9 x 6,7 hüvelykes Orange Box  6,6 kilogrammot nyom, a jellegzetes narancs mellett fekete színben is választható, 299 dolláros áron, és három óra töltés után a 2600 milliamperórás telep 15 óránál több zenehallgatási időt ígér. A vezetékes, már 345 dolláros Box-L nagyobb, 13,8 x 7,9 x 7,9 hüvelykes, és valamivel erősebb hangzást ígér az 5 hüvelykes mélynyomóval. Mindkét modell 50 W RMS kimenettel rendelkezik és 35 Hz - 20 kHz frekvencia tartományt támogat, így a basszushangzás is kielégítő lehet.

Mindkét eszköz az Orange hivatalos weboldaláról és az Amazon webáruházából rendelhető, a pontos specifikációk szintén a cég hivatalos honlapján olvashatók.

orange

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

DÁP

15

Kanyarban a digitális személyi

2024. május 13. 14:45

Ősztől okostelefonnal is igazolhatják magukat azok, akik csatlakoznak a Digitális állampolgárság programhoz.

EUROPOL

0

Feltörték az Europol oldalát

2024. május 13. 13:53

Az Europol ellen elkövetett támadást magára vállaló hackercsoport szerint titkosított rendőrségi dokumentumokat sikerült letölteniük.