Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. május 24. 14:42

Elődjénél erősebben rajtolt a PS VR 2

Biztatóak a PlayStation VR 2 headset indulása után mért eladási számok, és a Sony azt is elárulta, hogy jóval több pénzt tol majd új IP-k fejlesztésébe.

Elődjénél jobban fogyott a PlayStation VR2 virtuálisvalóság-headset a megjelenése utáni hetekben. A Sony által nemrég megosztott számok szerint csaknem 600 ezer eszköz lelt gazdára az első hat hétben, ami 8 százalékkal több, mint amennyit az első generációs PS VR-ből sikerült eladni egyező időablakban. Mivel a szám az április elejéig eladott darabokat fedi le, a Sony azóta már jóval átléphette a 600 ezres lépcsőt, főleg hogy a headset azóta már a viszonteladók polcain is megtalálható, míg eleinte kizárólagosan csak a gyártó honlapján lehetett hozzáférni.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

A dicsekedés mellett a japán cég arról is beszélt, hogy a jövőben több forrást tervez szánni az új franchise-ok fejlesztésére, és a 2025-ös pénzügyi év során a PlayStation Studiosra szánt befektetéseket 50-50 százalékos arányban osztja meg a régi és az új IP-k közt. A cég az utóbbi években inkább a konzol olyan jól ismert és bevált szériáira alapozott, mint a God of War vagy a Horizon, 2019-ben mindössze 20 százalékot szánt az új címekre.

A japán cég arra számít továbbá, hogy a PlayStation 5 konzol hamarosan minden fontosabb mutatóban megelőzi a PlayStation 4-et, és 2024. februárjában több havi aktív felhasználója lesz az újgenerációs konzolnak, mint elődjének.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról