Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. április 24. 14:30

BSidesBUD 2023 – nemzetközi kiberbiztonsági konferencia hetedszerre Budapesten

Hetedik alkalommal rendezik meg hazánkban a nemzetközileg elismert BSides IT-biztonsági konferenciát 2023. május 25-én a budapesti Lurdy Rendezvényközpontban, ahová 16 előadó érkezik 9 különböző országból, izgalmas témákkal.

Idén is lesz BSides Budapest konferencia, mely összesen 12 érdekes előadással és 4 nagyobb lélegzetvételű workshoppal várja az érdeklődőket egy teljes napon át. A magyar IT-szakemberek mellett érkeznek előadók Hollandiából, Franciaországból, Olaszországból, Romániából, Litvániából, Angliából, Németországból és Indiából, de képviselteti magát a szegedi és a budapesti Hackerspace csapata, valamint a SecurITeam is.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Szó lesz többek között hash-alapú anonimizálási protokollokról, macOS perzisztencia technikákról, memory forensics-ről, az ukrán háborúban érintett botfarmokról, felhőszolgáltatások szuverenitásáról, kártékony Google Chrome bővítményekről, antivírus szoftverek kijátszásáról BadUSB-n keresztül és a mesterséges intelligencia kiberbiztonsági kockázatairól.

A BSidesBUD2023-ról bővebb információ a https://2023.bsidesbud.com weboldalon érhető el,

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról