:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. április 24. 14:30

BSidesBUD 2023 – nemzetközi kiberbiztonsági konferencia hetedszerre Budapesten

Hetedik alkalommal rendezik meg hazánkban a nemzetközileg elismert BSides IT-biztonsági konferenciát 2023. május 25-én a budapesti Lurdy Rendezvényközpontban, ahová 16 előadó érkezik 9 különböző országból, izgalmas témákkal.

Idén is lesz BSides Budapest konferencia, mely összesen 12 érdekes előadással és 4 nagyobb lélegzetvételű workshoppal várja az érdeklődőket egy teljes napon át. A magyar IT-szakemberek mellett érkeznek előadók Hollandiából, Franciaországból, Olaszországból, Romániából, Litvániából, Angliából, Németországból és Indiából, de képviselteti magát a szegedi és a budapesti Hackerspace csapata, valamint a SecurITeam is.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Szó lesz többek között hash-alapú anonimizálási protokollokról, macOS perzisztencia technikákról, memory forensics-ről, az ukrán háborúban érintett botfarmokról, felhőszolgáltatások szuverenitásáról, kártékony Google Chrome bővítményekről, antivírus szoftverek kijátszásáról BadUSB-n keresztül és a mesterséges intelligencia kiberbiztonsági kockázatairól.

A BSidesBUD2023-ról bővebb információ a https://2023.bsidesbud.com weboldalon érhető el,

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 00:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.