:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. április 18. 13:54

Csináltak egy okosmérleget azoknak, akik nem szeretnék látni a súlyukat

Új modellel állt elő az okosmérlegeket is gyártó Withings.

„Csukott szem” móddal érkezik a Withings Body Smart okosmérleg, ami képes arra is, hogy ne az aktuális testsúlyt mutassa, helyette bátorító üzeneteket jelenítsen meg, vagy mutassa a levegő minőségére vonatkozó számokat, a várható időjárást. A cég szerint alapvetően furcsának tűnhet,  hogy egy mérleget valaki nem a fogyás-hízás nyomonkövetésére használ, de a funkicó segítség lehet azok számára, akik korábban evészavarral küzdöttek, vagy más mutatókkal szeretnék mérni a haladásukat, mondjuk ha izomgyarapodásra szeretnének összpontosítani.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nem ez az első alkalom, hogy okosmérlegen hasonló funkciót látunk, a QardioBase 2 például a számokat egy mosolygós (vagy nem túl mosolygós) emojira cserélte, ami azt jelzi, hogyan halad a méredzkedő a fogyási céljai felé. A Withings megvalósításának hatóköre egy kicsit szélesebb, mivel nem feltétlenül kell fogyás céljához kötni.

A Withings portfólióját számos okosmérleg alkotja, a legújabb Body Smart 100 dolláros kezdőárral a legolcsóbb belépőszintű darab. A Withings többi mérlegéhez hasonlóan képes nyomon követni a pulzusszámot, és bioelektromos impedanciaanalízist (BIA) használ a testösszetétel meghatározására. Elektromos jel küldésével képes lábon keresztül megmérni a testzsírt, az izomtömeget és a víz tömegét is.

withings_body_smart

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 08:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.