:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. április 5. 11:11

Videóhívás közben is lehet együtt játszani a Messengeren

Csevegés közben mehet a "robbanócicázás".

Multiplayer játékokkal bővül a Messenger videóhívás funkciója a Facebook Gaming szolgáltatás részeként, aminek köszönhetően a felhasználók társalgás közben mérkőzhetnek meg a jelenleg elérhető 14 programban. A többjátékos mód használatához a videóhívás elindítása után kell bekapcsolni a csoportos módot, majd a Play ikonra kattintva választani az elérhető játékok könyvtárából. A funkció használatához nem szükséges semmilyen plusz frissítést telepíteni, a csevegő iOS-es, androidos és webes verziójában is fokozatosan elérhetővé válik a felhasználók számára.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az induláskor bemutatott 14 játék között többek közt említhető a Words With Friends, a Mini Golf FRVR, a Card Wars és a népszerű Exploding Kittens kártyajáték, de az év során több címmel bővül a kínálat. Minden program legalább kétszemélyes, de programonként eltér a játékosok maximális létszáma. 

messenger

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 07:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.