Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. április 5. 11:11

Videóhívás közben is lehet együtt játszani a Messengeren

Csevegés közben mehet a "robbanócicázás".

Multiplayer játékokkal bővül a Messenger videóhívás funkciója a Facebook Gaming szolgáltatás részeként, aminek köszönhetően a felhasználók társalgás közben mérkőzhetnek meg a jelenleg elérhető 14 programban. A többjátékos mód használatához a videóhívás elindítása után kell bekapcsolni a csoportos módot, majd a Play ikonra kattintva választani az elérhető játékok könyvtárából. A funkció használatához nem szükséges semmilyen plusz frissítést telepíteni, a csevegő iOS-es, androidos és webes verziójában is fokozatosan elérhetővé válik a felhasználók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Az induláskor bemutatott 14 játék között többek közt említhető a Words With Friends, a Mini Golf FRVR, a Card Wars és a népszerű Exploding Kittens kártyajáték, de az év során több címmel bővül a kínálat. Minden program legalább kétszemélyes, de programonként eltér a játékosok maximális létszáma. 

messenger

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról