:

Szerző: Koi Tamás

2023. április 4. 13:07

Végleg szakított a Flipboard és a Twitter

Megvan az első, a Twitter API-ját korábban évekig rendszerszinten használó platform, mely bejelentette, végleg befejezi az együttműködést közösségi szolgáltatással.

Mától nem jelennek meg a Flipboard nevű aggregátor-platformon belül a Twitter-feedek, közölte a szolgáltatás társtulajdonos-ügyvezetője, Mike McCue a Twitteren. A két cég olyannyira eltávolodott egymástól, hogy McCue teljesen kizártnak tartja, hogy a Twitter-üzenetek újra bekerüljenek a Flipboardra.

flipboard

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az API-k ingyenes elérését a Twitter a mai napon kapcsolta ki a legtöbb kapcsolódó szolgáltatás számára, és noha február elején belebegtette a cég, hogy ezt követően egy fizetős API-n keresztül lesz összekapcsolható a szolgáltatás más platformokkal, McCue szerint az új API-hozzáférés irreálisan drága ráadásul teljességgel megbízhatatlan is.

A Flipboard első embere a szokatlanul kemény hangú üzenetben hozzátette még, hogy elképzelhetetlennek tartja, hogy akár a Flipboard, akár más korábbi partner a jövőben bármilyen szinten is építsen a Twitterre API-szinten.

A jelenleg több tízmillió aktív felhasználóval rendelkező Flipboard felületén 13 éven keresztül, a szolgáltatás indulásának kezdetétől elérhető volt a Twitter-integráció.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 17:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.