Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. március 31. 11:00

Idén is elmarad az E3

Sorra mondták le a részvételt a legfontosabb játékipari szereplők, így lényegében okafogyottá vált a rendezvény megtartása.

A koronavírus-járvány kitörése óta első alkalommal rendezték volna meg helyszínen a játékipar egyik legfontosabb éves eseményének számító E3 expót, a Los Angeles-i show-t most mégis lefújják a szervezők, miután olyan nagy játékcégek hátráltak ki a kiállításon való részvétel mögül, mint a Nintendo, a Microsoft és a Ubisoft. Az E3 a tervek szerint június 13-16 közt zajlott volna, de az újjáéledés meghiúsulását már több előzmény előrevetítette az elmúlt hónapokban.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Az IGN birtokába jutott dokumentumok szerint a szervezők indoklása szerint a rendezvényt egyszerűen nem övezte akkora érdeklődés, hogy "az iparág méretét, erejét és hatását hűen tükrözze". Kyle Marsden-Kish, az idei szervezéssel megbízott ReedPop játékért felelős globális alelnöke a The Verge-nek küldött nyilatkozatában rávilágít arra is, hogy sok cég nem tudott volna készülni elegendő, elfogadható minőségű demóval, és az erőforrásokat érintő problémáik megnehezítették volna, hogy kivonuljanak az expóra. Ettől függetlenül a rendezvény a jövőben még visszatérhet.

Már januárban lehetett hallani azokról a hírekről, hogy a Microsoft, a Nintendo és a Sony is kihagyja a show-t, később a Ubisoft is kihátrált, majd a Sega és a Tencent mondta le a részvételt.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról