:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. március 23. 13:36

Zenetanuláshoz készülhet a Duolingo új appja

Újabb területek meghódítására fájhat a népszerű nyelvtanulós app fejlesztőinek foga.

A TechCrunch-nak szivárogtató belsős források szerint a népszerű nyelvtanuló alkalmazás, a Duolingo készítői egy zenei alkalmazáson dolgoznak. A pittsburghi székhelyű technológiai vállalat jelenleg egy kisebb, kifejezetten zeneoktatói tapasztalattal rendelkező szakértőket is magába foglaló csapattal dolgozik egy zenei terméken, árulták el a bennfentesek.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A sejtést erősíti, hogy a cég karrieroldalán található álláshirdetések is utalást tesznek egy zenei projektre, egészen pontosan arra, hogy a jövőbeli alkalmazás zeneelméleti alapfogalmakat taníthat meg a felhasználóknak népszerű dalok és tapasztalt oktatók segítségével. Hivatalos bejelentés hiányában egyelőre nem tudni, hogy a végleges terméket mikor lehet majd látni és használni.

A több mint 500 millió felhasználóval rendelkező Duolingo a nyelvtanulás után a jövőben újabb területek felé nyithat, az elmozdulásra utal a tavaly októberben bejelentett Duolingo Math is, ami a matematikai gondolkodást fejleszti játékos formában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 09:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.