Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. március 23. 13:36

Zenetanuláshoz készülhet a Duolingo új appja

Újabb területek meghódítására fájhat a népszerű nyelvtanulós app fejlesztőinek foga.

A TechCrunch-nak szivárogtató belsős források szerint a népszerű nyelvtanuló alkalmazás, a Duolingo készítői egy zenei alkalmazáson dolgoznak. A pittsburghi székhelyű technológiai vállalat jelenleg egy kisebb, kifejezetten zeneoktatói tapasztalattal rendelkező szakértőket is magába foglaló csapattal dolgozik egy zenei terméken, árulták el a bennfentesek.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A sejtést erősíti, hogy a cég karrieroldalán található álláshirdetések is utalást tesznek egy zenei projektre, egészen pontosan arra, hogy a jövőbeli alkalmazás zeneelméleti alapfogalmakat taníthat meg a felhasználóknak népszerű dalok és tapasztalt oktatók segítségével. Hivatalos bejelentés hiányában egyelőre nem tudni, hogy a végleges terméket mikor lehet majd látni és használni.

A több mint 500 millió felhasználóval rendelkező Duolingo a nyelvtanulás után a jövőben újabb területek felé nyithat, az elmozdulásra utal a tavaly októberben bejelentett Duolingo Math is, ami a matematikai gondolkodást fejleszti játékos formában.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról