Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. március 14. 14:12

Jövőre jöhet a PlayStation 5 Pro kiadása

Természetesen ez még csak pletyka, de valami már készül.

Az Insider Gaming bennfentes forrásai szerint a Sony javában dolgozhat a Playstation 5 konzol Pro változatán, aminek megjelenése 2024 végére várható leghamarabb. A gamer portál korábban arról adott hírt, hogy még idén megjelenhet egy új, lecsatlakoztatható optikai meghajtóval felszerelt PS5, de hogy az homályos, hogy ez a Pro modell jellemzője lesz, vagy egy más iterációról van szó. Hogy az újgenerációs konzol frissített hardvere miben fog még különbözni az alapmodelltől, arról egyelőre nem sok egyéb információ került ki. Annyi sejthető egyelőre, hogy az új gép még jobban teljesíthet ray-tracing (sugárkövetés) technológiában, amivel még realisztikusabbá válhat a játékok látványvilága.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Ugyan az Insider Gaming korábban rendkívül megbízhatónak bizonyult játékipari pletykák terén, a PS5 Próval kapcsolatos friss híresztelést érdemes némi fenntartással kezelni, mivel ha a levehető lemezmeghajtós verzió idén esedékes, akkor eltarthat egy ideig, mire a továbbfejlesztett model bemutatkozhat. Január végén pedig még arról írt a portál, hogy információi szerint nem valószínű, hogy Slim vagy Pro modell jelenik meg a konzolból, szimplán egy második generációs kiadás várható. Akkor azt is hozzátették a szerzők, hogy a jelenlegi verzió gyártása idén év végén megszűnhet, míg az utód értékesítése szeptember környékén kezdődhet meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról