Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. március 6. 11:17

Ismét lehet itthon Google Street View autókra vadászni

Tavasszal is mennek pár kört a Google Street View autói, hogy aktualizálják a hazánkban 2013 óta elérhető szolgáltatást.

Március 9-én megint útnak indulnak a magyar utakon a Google Street View szolgáltatáshoz panorámafotókat készító autók - jelentette be a cég hazai képviselete hétfőn. A járművek az ország számos pontját, köztük Sopront, Szekszárdot, Mezőtúrt, Szentest, Tapolcát, Karcagot, Baját és Miskolcot is bejárják. A meghatározott menetrend ezen az aloldalon tekinthető meg, 

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A cég a szokásos módon kiemeli, hogy védik a személyes adatokat, a közzétételt megelőzően speciális eljárás alá vetik a képeket, amely elhomályosítja az emberek arcát, illetve a rendszámokat, így azok nem lesznek beazonosíthatók.

Az Utcakép lehetőséget kínál a felvételek közzétételét követően is további részletek (egyének, házak, autók, stb.) elhomályosítására, ezt a képek jobb alsó sarkában található "Hiba bejelentése" gombra kattintva lehet igényelni. 

google_utcakép_autó

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról