Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. február 16. 12:03

A WWDC-n mutatkozhat be az Apple régóta várt headsete

Év elejéről nyárra csúszott az MR-headset bemutatójának sejtett dátuma.

A Bloomberg jól értesült szerzője, Mark Gurman szerint az Apple régóta pletykált kevertvalóság-headsete az eddig pedzegetett március-április helyett júniusban kerülhet a piacra. A belsős források információi alapján az eszköz az Apple éves fejlesztői konferenciáján, a WWDC-n fog bemutatkozni, amit jellemzően júniusban tartanak.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A headset megjelenési dátumával kapcsolatban azóta érkeznek különböző pletykák, hogy 2017-ben felmerült a projekt létezése: eredetileg 2019-re, majd aztán már 2020-ra, később 2021-re, aztán persze 2022-re várták. A cupertinóiak végül közölték, hogy a headsetet egy fogyasztóknak szánt különleges eseményen fogják bejelenteni, és több forrás egyező véleménye szerint az idei WWDC lesz ez az alkalom.

A hír egybevág Ming Chi-Kuo Apple-szakértő korábbi előrejelzésével, miszerint a headsetek csak 2023 második felében fognak megjelenni a szállítási késések miatt. Ugyan a tavaszi bevezetés elcsúsztatásában szerepet játszhattak a szállítási problémák is, de az Apple fő indoka az esetlegesen felmerülő hardver- és szoftverproblémák orvoslása lehetett.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról