Szerző: Dömös Zsuzsanna

2023. február 3. 12:47

Bődületes pénzért lehet licitálni egy bontatlan dobozos első iPhone-ra

A technológiai relikvia végső ára akár a 17 millió forint környékét is verdesheti.

Lehet, hogy az iPhone 14 Pro az az Apple mobil, amit most mindenki akar, de egy 2007-ből származó darab vagy ötvenszer annyit érhet, mint az aktuális csúcsmodell. Egy Karen Green nevű nő február 19-es határidővel licitet indított egy bontatlan dobozos, elsőgenerációs iPhone-ra, ami ahhoz képest, hogy akkoriban 599 dollárért volt megvásárolható, 2500 dollárról indítva az aukció végére becslések szerint akár az 50 ezer dolláros (mostani árfolyamon kb. 17,6 millió forint) eladási árat is elérheti.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Ugyan a készülék érintetlen állapotából sejthetően még működőképes, de sok hasznát nem veheti jövőbeli tulajdonosa, mivel az AT&T 2G EDGE mobilhálózatára volt képes csak csatlakozni, ami egy ideje már nem üzemel.

Az eredeti, mindössze 3,5 hüvelykes kijelzővel és 2 megapixeles kamerával ellátott iPhone 2007-ben két változatban jelent meg: a 4 GB memóriával felszerelt variáns ára 499 dollár, míg a 8 GB-os verzióé 599 dollár volt. Akkoriban mindössze 16 alkalmazást lehetett rajta futtatni, és nem volt még App Store sem.

Via CNN.

iphone_aukció

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról