:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. december 22. 12:03

A leglájkoltabb tojást is legyűrte a világbajnok Messi

Megtört az Instagram legnépszerűbb bejegyzésének címét bitorló tojás uralma.

Vasárnap este világbajnoki címet szerzett Lionel Messi, miután az argentin válogatottal legyőzték Franciaországot, de ezzel együtt egy másik győzelmet is behúzott magának: ünneplő Instagram-bejegyzése a valaha volt legtöbbet lájkolt poszttá vált a platform történetében. A cikk írásának pillanatában már több mint 71 millión áll a számláló, amivel túlszárnyalja az eddigi rekordtartót, a legendás TOJÁST, ami 58 millió internetező tetszését nyerte el.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A számok már magukban nem hazudnak, de az érdemre Mark Zuckerberg is kimondta az áment, hozzátéve, hogy a WhatsAppon is rekord dőlt azzal, hogy a döntő alatt 25 millió üzenetet küldtek egymásnak a felhasználók, méghozzá másodpercenként.

A tojás uralmának napjai már láthatóan meg voltak számlálva: az Instagram 20 legkedveltebb posztjának listáját jó ideje Messi és más focisták foglalták el, a sztárfutballista egészen pontosan nyolc helyet, ebből hetet még a világbajnokság előtt.

messi_toji_post

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 04:59

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.