Szerző: Koi Tamás

2022. december 14. 12:36

A BeRealtől nyúlt ötletet tesztel az Instagram

A Z-generáció körében egyre népszerűbb BeReal babérjaira tör az Instagram a Candid Stories-szel.

Nem hagyja annyiban az Instagram, hogy a Z-generációs felhasználók körében egyre népszerűbbé váló BeReal a kelleténél nagyobb teret nyerjen magának, a Meta tulajdonában lévő szolgáltatás ezért hivatalosan is megkezdte az egyértelműen a BeReal babérjaira törő Candid Stories tesztelését.

candid_stories

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A Candid Stories kísértetiesen hasonló elven működik, azaz naponta egy alkalommal lehet csak a profilba képet posztolni, azt is csak akkor, amikor az applikáció erről értesítést küld. Szintén a BeRealtől nyúlt funkció, hogy az így feltöltött fotókat csak azok az ismerősök láthatják - egyfajta bizalmi kör -, akik szintén feltöltenek magukról Candid Stories képet. További hasonlóság, hogy a felvételek egyszerre készülnek a mobil előlapi (szelfi) és hátlapi kamerájával, azokat pedig összemontírozza az app.

Az új funkciót egyelőre Dél-Afrikában tesztelik, de aligha kérdéses, hogy rövidesen az összes régióban találkozhatnak majd vele a valóságot előnyben részesítő felhasználók.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról