:

Szerző: Koi Tamás

2022. december 5. 13:23

Új helyet talált a fülhallgatóknak a Huawei

A vezeték nélküli fülesek kényelmesek és az évek során sokat fejlődött a hangképük is, de sajnos egy bosszantó tulajdonságukat a mai napig nem tudták teljesen levetkőzni: többnyire egy folyton elkallódó tokkal együtt lehet csak őket használni. A Huaweinél úgy gondolhatták, megtalálták erre a problémára a megoldást.

Van az úgy, hogy egy termékbemutatót ilyen vagy olyan okból kifolyólag nem lehet az előre beharangozott időben megtartani - ez történ múlt pénteken a Huawei-nél is, mely december 2-án valami egészen szokatlan termék-kombót leplezett volna le a tervek szerint.

A már eleve sokat sejtető nevű Watch Buds okosóra valójában két termék, egy okosóra és egy vezeték nélküli füles egyben, azzal a csavarral, hogy utóbbihoz nem jár külön tok, hanem az óra felhajtható számlapja alá lehet betenni, ha éppen használaton kívül van.

01:03
 

Huawei Watch Buds - (2022) Hands On, First Look

Még több videó

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Ezért persze mindjárt két dolgot is fel kell áldozni a kényelem és a használhatóság oltárán - egyrészt az órába nagyobb akkut kell építeni, feltéve, hogy tölteni is lehet vele a fülest, vagyis az óra ormótlanabb lesz minden eddigi próbálkozásnál, másrészt meg a kiszivárgott videók alapján a kis fülesektől nem érdemes sok jót várni, ami a hangzást illeti, bár akadtak már ebben a mezőnyben ebben a méretkategóriában kellemesnek számító meglepetések.

A bemutató elhalasztásával mindenesetre számos kérdés megválaszolatlan maradt, így nem tudni, hogy a Watch Buds pontosan milyen paraméterekkel rendelkezik, illetve hol kerül piacra (ha egyáltalán). 

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 01:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.