Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. november 29. 13:58

Fűtősálat mutatott a Xiaomi

Nyaki innováció.

Kínában is érzik a hideget: a Xiaomi egy intelligens hőszabályzó-rendszerrel ellátott melegítő sállal jelentkezett, ami a Youpin platformjára épül. A Smart Heating néven említett terméket a Xiaomi vezérigazgatója, Lej Csün jelentette be a kínai Weibo közösségi oldalon, részletezve, hogy a DuPont szigetelőanyaggal, egyedi szénnanocsöves filmfűtési technológiával és hőérzékelővel ellátott ruhadarab miként képes melegen tartani viselőjét.

Ha a "dobozos" megoldás kevés: tesztinfrastruktúra házon belül (x)

A thyssenkrupp kormányrendszereinek tesztelését is saját fejlesztésű infrastruktúrán végzi.

Ha a "dobozos" megoldás kevés: tesztinfrastruktúra házon belül (x) A thyssenkrupp kormányrendszereinek tesztelését is saját fejlesztésű infrastruktúrán végzi.

Az intelligens sálon három fokozat: 38, 45 és 50 Celsium-fok közül lehet választani. Működési rendellenesség esetén a beépített rendszer azonnal leáll, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelmet is kapott, és ráadásul mosógépben tisztítható, ami egy ruhadarab esetében nem hátrány. Jár hozzá egy 5000 milliamperórás power bank is.

A Smart Heating sál 149 jüanba kerül, ami körülbelül nettó nyolcezer forintnak felel meg, és természetesen csak a helyi piacon, Kínában kapható.

Via GizmoChina.

fűtősál

a címlapról