Szerző: Koi Tamás

2022. november 28. 13:03

Helyszűkében lévő irodai rabszolgáknak szánt monitort dobott piacra az LG

Van az úgy, hogy soha nincs elég hely az íróasztalon, ami pláne manapság, amikor minden egyes négyzetméter iroda megspórolása kincset ér, elég komoly dilemma elé állíthatja a munkaadókat. A helytakarékos irodai környezethez egészen egyedi kiegészítőt kínál az LG.

Túlzsúfolt irodai környezetben - legyen szó akár irodaházról, akár otthoni irodáról - idővel rendkívül frusztrálóvá válik a munka, ezt ismerte fel a home office trend kellős közepén az LG, mely néhány hónappal ezelőtt piacra dobta a Libero Monitort, ami a nevéhez méltón jelentős méretű helyet szabadíthat fel az íróasztalon.

02:09
 

LG Libero Monitor : Designed to fit your space | LG

Még több videó

Ha a "dobozos" megoldás kevés: tesztinfrastruktúra házon belül (x)

A thyssenkrupp kormányrendszereinek tesztelését is saját fejlesztésű infrastruktúrán végzi.

Ha a "dobozos" megoldás kevés: tesztinfrastruktúra házon belül (x) A thyssenkrupp kormányrendszereinek tesztelését is saját fejlesztésű infrastruktúrán végzi.

A 27"-es, 1440p QHD-kijelzővel ellátott Libero igazi okossága, hogy kétféleképpen is elhelyezhető, egyrészt egy keskeny talppal az asztalra tehető, másrészt fejjel lefelé fellógatható az irodai paraván falára is.

A gyártó természetesen figyelt arra, hogy ilyenkor a képorientáció automatikusan igazodjon a monitor pozíciójához, illetve apró figyelmességként még egy speciálisan ehhez a monitorhoz rögzíthető webkamerát is elhelyezett a csomagban a zökkenőmentes Teams hívások érdekében.

Via The Verge.

a címlapról