:

Szerző: Koi Tamás

2022. november 14. 14:37

Ingyen HBO Max is kerül a Telekom ünnepi csomagjába

Még több mint egy hónap van hátra ugyan karácsonyig, de ez a pár hét most már hamar eltelik, amit mi sem jelez jobban, mint hogy egyre több szektorban indul be az ünnepi akciózás mellett az upselling-vezérelt ajándékozgatás.

Idén sem maradnak karácsonyi korlátlanság nélkül a távközlési szolgáltatók ügyfelei, bár az ünnepekig még hátra van csaknem hat hét. A sort ezúttal a Magyar Telekom nyitja meg, mely mától hirdetett időszaki akciót egészen 2023. január 2-ig, amiben több "ajándék" közül választhatnak a szolgáltató ügyfelei.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az operátor korlátlan mobilnet és korlátlan mobil percek ajánlata egyaránt tíz napra vehető igénybe idén, annyi csavarral, hogy vagy csak az egyik, vagy csak a másik opció kérhető (aktiválható), a korlátlan perceket pedig csak azok igényelhetik a szabályzat szerint, akik nem okostelefonban használják az előfizetésüket. Az opciókat dominós és havidíjas ügyfelek egyaránt igényelhetik.

Idén új elem, hogy a választható ajándékok között ott lesz egy hónapnyi korlátlan HBO Max előfizetés is, mely értelemszerűen 30 napon keresztül jár azoknak, akik egyébként korlátlan mobilos adatcsomaggal rendelkeznek, és még nem HBO Max előfizetők - jó kis klasszikus upselling akció ez, remélve, hogy a korlátlan csomagokkal rendelkezőkből az ajándék időszak leteltét követően nem morzsolódik le mindenki azonnal.

Az új ajándékopciókat a legegyszerűbben a Telekom alkalmazásban lehet aktiválni, a mai naptól.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.