:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. november 10. 14:47

Licitálni lehet Steve Jobs agyonhordott szandáljára

Körülbelül 24 millió forintnak megfelelő dollárnál állhat meg az árverezés, aminek vágytárgya egy pár barna Birkenstock.

Az informatika történetének ritkaságai jellemzően borsos pénzekért forognak kézről kézre a gyűjtök körében, jelen esetben pedig lábról lábra, ugyanis Steve Jobs egyik szandálja is felkerült a Juliens’s Auctions aukciósház kínálatába. Az Apple alapító hetvenes években használt, viseltes Birkenstock lábbelijére péntektől lehet licitálni 15 ezer dolláros kikiáltási árról indulva, ami a várakozások szerint 60-80 ezer dollárra kúszhat fel (24,2-32 millió forint).

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A darabot Mark Sheff séf ajánlotta fel, aki Jobs egyik kaliforniai ingatlanjában végzett házkörüli munkákat a nyolcvanas években, többek közt növénytermesztésben és főzésben segítette a szakember mindennapjait. Munkatársaival több cipőt mentettek a házból személyes gyűjteményekbe, amiket az évek során kiállításokon is megnézhettek az Apple-rajongók, többek közt a Birkenstock üzleteiben.

A nyertes licitáló a korszellemnek megfelelően a szandál NFT-jét is megkapja.

szandál

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 12:11

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.