Szerző: Koi Tamás

2022. november 9. 11:21

Egy kép, ami mindent elárul a kelet-európai Black Friday kultúráról

Nyakunkon a Black Friday, amit a tengerentúlról átgyűrűzve meglehetősen sajátos jelleggel ruházott fel a kelet-európai kapitalizmus.

Jöhet halálos vírusfertőzés, háború, recesszió és ezek tetszőleges kombinációja, a Black Friday nem marad el, a költekezési vágy óriási, legfeljebb az igényeket lövi be szerényebbre az ember. Főleg itt, Európa keleti fertályán, ahol az abszurd Black Friday akciós termékeknek mondhatni hagyománya van, olyannyira, hogy a ma már nem létező Extreme Digital néhány éve még egy kvázi önmagát parodizáló kisfilmet is forgatott az akciós NDK grillsütőkről.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Persze a kereskedők közül sem rajong mindenki a Black Friday-ért, erről szól minden Black November meg három hétig tartó Black Friday akció, aminek jóformán az egyetlen célja, hogy a vevők egyszerűen belefásuljanak az állandó akciózásba.

És amikor a vásárló feje már zsong, a szeme káprázik és remegő kézzel próbálná bezárni a böngészőablakot, jön az utolsó tőrdöfés:

alzababa

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról