Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. november 8. 14:47

Már 114 millió Nintendo Switch konzol kelt el

Ezzel a japán játékcég harmadik legnépszerűbb gépéről van szó.

A Nintendo nemrég osztotta meg a 2023 márciusában végződő pénzügyi év második negyedévének eredményét, miszerint a vállalat összesen már több mint 114 millió Nintendo Switch kézikonzolt árusított világszerte. A cég tájékoztatása alapján az eladások évről-évre történő folyamatos csökkenése egyrészt a kialakult félvezetőhiány számlájára írható, ezúttal 19,2 százalékkal csökkentek az eladások 6,68 millió darabra a vizsgált időszakban.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A hagyományos Switchből 2,23 millió, az OLED-es Switchből 3,53 millió, a Switch Lite modellből 0,92 millió darabot vásároltak a játékosok. A megjelenése óta 114 millió példányban elkelt Switch így a Nintendo harmadik legnépszerűbb konzolja, a 118 milliós Game Boy és a 154 milliós Nintendo DS után.

A konzol iránti kereslet továbbra is stabilnak mutatkozik, főleg a Splatoon 3 sikerének köszönhetően, a japán óriás mégis kétmillióval csökkentette a Switch várható eladási számát március végére 21 millióról 19 millióra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról