Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. október 20. 14:45

Üzemidőben trónra került a legdrágább iPhone 14

A PhoneArena csapata összemérte az új Apple-készülék és az androidos csúcsversenyzők szívósságát.

A PhoneArena nemrég tesztelte, mit produkálnak üzemidőben az Apple idei csúcsversenyzői, az iPhone 14 Pro  és a Pro Max az olyan konkurens eszközökkel szemben, mint a Pixel 7, a Pixel 7 Pro, valamint a Samsung Galaxy S22 Ultra. A lap kiemeli, hogy az iPhone 14 modellek akkumulátorkapacitása nem nőtt túlságosan nagy mértékben az előző generációs elődjeihez viszonyítva: az iPhone 14 Pro 3200 mAh szemben az iPhone 13 Pro 3095 miliamperórájával. A legizmosabb darab kétségkívül az iPhone 14 Pro Max a maga 4323 mAh-s telepével.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

A tesztről egy videó is felkerült a PhoneArena csatornájára, és úgy tűnik, hogy bár egyes androidos csúcsmodellek nagyobb teleppel bírnak, de az Apple energiahatékony megoldásai nagyobb előnyt nyújtanak.

A lap egyaránt tesztelte a modelleket a klasszikus módon webes böngészéssel, majd YouTube-videók nézésével. Utóbbi esetben a Galaxy S22 Ultra fogyott ki elsőként a szuflából a mezőnyben 7 óra és 27 perc videólejátszás után, míg az iPhone 14 Pro 9 óra és 14 percig bírta. A Pixel 7 Pro 9 óra és 39 percet produkált, de az iPhone 14 Pro Max ezt is jelentősen túlszárnyalta, egészen 11 órán át biztosította a tartalmak lejátszását, és a webes böngészés tesztjén is magasan nyert.

08:05
 

Pixel 7 & 7 Pro vs iPhone 14 Pro & Pro Max vs Galaxy S22 Ultra: BATTERY Test

Még több videó

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról