:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. október 20. 14:45

Üzemidőben trónra került a legdrágább iPhone 14

A PhoneArena csapata összemérte az új Apple-készülék és az androidos csúcsversenyzők szívósságát.

A PhoneArena nemrég tesztelte, mit produkálnak üzemidőben az Apple idei csúcsversenyzői, az iPhone 14 Pro  és a Pro Max az olyan konkurens eszközökkel szemben, mint a Pixel 7, a Pixel 7 Pro, valamint a Samsung Galaxy S22 Ultra. A lap kiemeli, hogy az iPhone 14 modellek akkumulátorkapacitása nem nőtt túlságosan nagy mértékben az előző generációs elődjeihez viszonyítva: az iPhone 14 Pro 3200 mAh szemben az iPhone 13 Pro 3095 miliamperórájával. A legizmosabb darab kétségkívül az iPhone 14 Pro Max a maga 4323 mAh-s telepével.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A tesztről egy videó is felkerült a PhoneArena csatornájára, és úgy tűnik, hogy bár egyes androidos csúcsmodellek nagyobb teleppel bírnak, de az Apple energiahatékony megoldásai nagyobb előnyt nyújtanak.

A lap egyaránt tesztelte a modelleket a klasszikus módon webes böngészéssel, majd YouTube-videók nézésével. Utóbbi esetben a Galaxy S22 Ultra fogyott ki elsőként a szuflából a mezőnyben 7 óra és 27 perc videólejátszás után, míg az iPhone 14 Pro 9 óra és 14 percig bírta. A Pixel 7 Pro 9 óra és 39 percet produkált, de az iPhone 14 Pro Max ezt is jelentősen túlszárnyalta, egészen 11 órán át biztosította a tartalmak lejátszását, és a webes böngészés tesztjén is magasan nyert.

08:05
 

Pixel 7 & 7 Pro vs iPhone 14 Pro & Pro Max vs Galaxy S22 Ultra: BATTERY Test

Még több videó

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 18:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.