Szerző: Koi Tamás

2022. október 20. 13:36

Már Androidon is elérhető a GRÁNIT junior banking applikációja

Hiánypótló fejlesztést jelentett be csütörtökön a GRÁNIT Bank: elkészült a cég majd egy hónappal ezelőtt bejelentett GRÁNIT Family applikációjának androidos változata.

Az okostelefonok az egyéb digitális képességek megszerzése mellett a pénzügyi tudatosság növelésére is alkalmasak lehetnek a fiatal korosztály számára - a GRÁNIT Bank a hazai bankok közül igyekezett a digitális banking egyik élharcosaként feltűnni, többek között akkor is, amikor létrehozta a GRÁNIT Family appot, mely nem ismeretlen azok számára, akik valamilyen nemzetközi fintech vagy neobanking cég hasonló célú, elterjedt applikációját használják egy ideje.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x)

Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

Hány adag sültkrumplit bír el 25 Kubernetes klaszter? (x) Globálisan napi akár 2,5 millió rendeléssel is megbirkóznak az RDI Hungary által fejlesztett háttérrendszerek és mobilalkalmazások.

A GRÁNIT Family nagy hiányossága volt ugyanakkor szeptember végén, hogy kizárólag iOS platformra jelent meg, ami tekintve, hogy a célcsoport birtokában alighanem az átlagnál jobban felülreprezentáltak az androidos készülékek, meglehetősen komoly hiányosságnak számított.

Ezt a hiányosságot szünteti most meg a bank, mely immár Androidra is elérhetővé tette az akár hatéves kortól használható applikációt, melynek funkciói egyébként megegyeznek az iOS-es variánssal, azaz van digitális zsebpénz-motivátor, ingyenes számla- és káryahasználat, valamint a szülőknek teljes Big Brother jogosultság.

Léteznek emellett takarékosságra ösztönző elemek, például lehet focilabdára félretenni, az év végéig tartó akcióban évi 5%-os kamatozás mellett, bár annak a kiszámolása olykor még a szülők képességeit is meghaladja, hogy a labda árából így mennyi tőkerészt kell nekik állniuk, és mennyit képvisel a hozam.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról