:

Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. október 18. 13:27

Nem hajtogatható, hanem kigördíthető a Motorola koncepciómobilja

Ettől függetlenül nem biztos, hogy termék is lesz az ötletből.

A Motorola az eddig sokat híresztelt, Felix néven emlegetett feltekerhető okostelefonjának újabb koncepciójával készült a Lenovo idei Tech World nevű eseményére, amit egy rövid videóban prezentált a közönség számára. A márka bemutatóján látható eszköz elején a kijelző egy gombnyomásra ugrik ki és terül szét vertikálisan, ezáltal növelve a hasznos kijelzőterületet, illetve ugyanilyen elven húzódik is vissza a helyére.

A képernyő mozgó része egy rugalmas OLED panel, ami kiterítve 6,5 hüvelykre nyújtózik ki, visszahúzódva, amolyan "nyugalmi állapotban" pedig mindössze 5 hüvelyk a képátló. Ennél több részletet egyelőre nem árult el a cég, és még az sem biztos, hogy a modell kereskedelmi forgalomba kerül, mivel a koncepciók önmagukban nem jelentenek még semmit. Mindenesetre a Motorola hajtogatható modelljének új iterációja, a 6,7 hüvelykes Razr nemrég mutatkozott be Kínában..

01:36
 

Motorola's Rollable Concept Phone Is Different.

Még több videó

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 11:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.