Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. október 13. 14:39

Búcsúzik a Microsoft az Office brandtől

Természetesen nem szűnik meg az alkalmazásgyűjtemény, 30 év után a márka beleolvad a Microsoft 365 brandbe.

Markáns döntést hozott a Microsoft, a több mint 30 éve létező Office márkanév elhalványításával a Microsoft 365 elnevezés alá gyűlnek az eddig jól ismert programok, jelezvén a szoftveróriás produktivitástámogató alkalmazásportfóliójának kibővülését. Tehát az Excel, Outlook, Word és PowerPoint appok nem szűnnek meg, csak a jövőben már a Microsoft 365, és nem az Office részeként említi őket a redmondi cég. A márkaépítés évek óta érik már, két éve az Office 365 előfizetés már a Microsoft 365 égisze alá került.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

A következő hónapokban az Office.com, az Office mobilalkalmazás és az Office for Windows alkalmazások ráncfelvarrás keretén belül így új ikont, frissített külsőt és új fejlesztéseket kapnak – írja tájékoztatásában a Microsoft. A változások először novemberben válnak láthatóvá a webes felületeken, amit követnek a windowsos, iOS-es és androidos Office-alkalmazások. A Microsoft 365 app egybefogja a a Teams, a Word, az Excel, a PowerPoint, az Outlook, a Loop, a Clipchamp, a Stream és a Microsoft új Designer szolgáltatásokat egy központi hubként, mobilon és desktopon egyaránt.

Az Office márka azért nem tűnik el rögtön teljesen: továbbra is lehetőség lesz megvásárolni az appokat csomag formájában, de az új fejlesztések már az új márka alatt érkeznek majd.

ms365

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról