Szerző: Koi Tamás

2022. október 13. 11:15

Windowsra is jön az Apple Music és az Apple TV app

Több fontos Apple-szolgáltatás is megjelenhet rövidesen Windows-platformon, ezzel leginkább azoknak az Apple-felhasználóknak kedvezve, akik nem Mac-eket használnak.

Bár az Apple-ökoszisztéma legendásan alkalmas arra, hogy minden téren beszippantsa a felhasználót, azért akadnak jó páran, akik csak részben engedtek a kísértésnek, így amellett, hogy iPhone-nal, netán iPaddel rendelkeznek, továbbra is kitartanak a windowsos PC-jük mellett. 

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Számukra jó hír, hogy a Microsoft a tegnapi Surface-eseményen bejelentette az Apple TV és Apple Music natív windows-alkalmazások érkezését, melyek valamikor a jövő év folyamán érkezhetnek meg a Microsoft Store-ba. Ezzel a hosszú éveken át a webapp, netán a rémes windowsos iTunes használatára kárhoztatott előfizetők végre teljes pompában használhatják majd az Apple két kulcsfontosságú szolgáltatását.

További jó hír, hogy az Xboxokra szerda óta letölthető a dedikált Apple Music alkalmazás, amire szintén relatíve hosszú ideig kellett várni, de legalábbis a rivális PS5 repertoárjában már egy éve szerepel az alkalmazás.

Ha ez nem lenne elég, szintén valamikor a jövő év során érkezik a Windows Photos appba az iCloud fotókönyvtár-szinkronizáció.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról