Szerző: Dömös Zsuzsanna

2022. október 11. 12:05

Ez lehet a Microsoft önálló streaming eszköze

Az Xbox-fejes polcán szúrták ki a jövő hardverét.

Egy ideje tudni már, hogy a Microsoft következő nagy terve egy felhős streamelésre használható Xbox-eszköz, ami egy éven belül kerülhet piacra. Eleinte a pletykák arról szóltak, hogy az eszköz leginkább az Amazon, vagy a Roku stickjére hasonlíthat, majd kiderült, hogy inkább egy doboz- vagy korongszerű kialakítás várható.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Az elmondások alapján a kütyüvel a népszerűbb mozis és tévés alkalmazásokból lehet majd streamelni, ezen felül természetesen az Xbox Game Pass játékaihoz is hozzáférést nyújt, így egy kontroller birtokában kvázi konzollá alakulhat az okostévé.

A redmondi cég Xbox-ért felelős vezetője, Phil Spencer nemrég le is leplezte a dedikált streaming kütyüt, méghozzá egy Twitteren közzétett fotóval, ahol a cég irodájának egyik polcán csücsül a rejtélyes hardver. Legalábbis többek szerint a leginkább Xbox Series S-re hajazó fehér kis doboz már az lehet.

xbox_streaming

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról